Omdömen om Asana Yoga Center

Värme, kärlek och lugn

På Asana Yoga Center blir jag bemött med värme, kärlek och ett lugn, som verkar smitta av sig!
Av: Lella

Underbar lärare

Josef är en underbar lärare som förstår sina elever och ger alla den känslan att alla kan yoga! Han är både pedagogisk och rolig, efter alla lektioner känner man sig inspirerad och varm och lungn i kroppen. Jag kan bara rekommendara Asana Yoga Center!
Av: Anja

Fantastisk undervisning

Josef Abadi på Asana Yoga Center är en oerhört inspirerande yogalärare, med mycket kunskap och erfarenhet som han delar med sig av på ett lekfullt sätt. Han lever verkligen som han lär. Jag har deltagit i Josefs klasser i 5 år nu, både Ashtanga yoga och Hatha yoga, och jag kan med värme rekommendera att träna hos honom.
Av: Henrik

Mycket bra!

Jag tycker att det är väldigt bra på Asana Yoga Center. Man blir vänligt bemött och det är hög klass på undervisningen. Jag tycker att det kan vara för stora klasser och att det känns som att man försvinner i mängden ibland. Men hjälp har jag alltid kunnat få ändå. Mycket glädje och roliga stunder har vi haft tack vare dig, Josef.
Av: Kajsa

Klart rekommenderat till alla!

Det var min första träff med yoga 1,5 år sen på Asana Yoga Center. Nu har gått 4 kurser där och kommer att fortsätta eftersom det ger mig så mycket energi och allmän fin känsla i kroppen och själ. Bra att det går att provköra gratis 1-2 gånger!
Av: Slava

Josef är en riktig glädjespridare!

Med humor, kunnighet och kärlek tar Josef deltagarna genom helande ställnigar som man inte trodde var möjliga att klara.
Av: Anonym

Fantastiskt bra!

Det känns mycket bra att komma till Asana yoga center. Josef utstrålar vänlighet, lugn och professionalitet – man känner sig väl omhändertagen. Klassen anpassas alltid efter deltagarnas förmåga och Josef går runt och ser så att alla gör rätt. Dessutom får man alltid med sig något andligt för själen, så när man går därifrån känner man sig bättre vackrare och gladare än när man kom!
Av: Iris

Perfekt för mig!

Efter att ha provat Yoga hos Josef har jag insett att det finns så mycket mer kring Yoga än vad som går att uppleva på ett gym. Hans sätt att undervisa går mycket längre än det fysiska utövandet. Något för både kropp och själ, som har hjälpt mig massor i min strävan efter balans i livet. Tack Josef!
Av: Jessica

Atmosfär

Asana Yoga Center präglas av en mjuk atmosfär, lugn och trygghet, synd bara att det är så många elever, svårt att få personlig kontakt med Josef. Filosofin är absolut rätt för mig, och Josef är en mycket skicklig instruktör.
Av: Ulla Olofsson

För få klasser

Josef är en inspirerande lärare/mästare och ger en kick för både själen och kroppen. Jag skulle vilja ha fler klasser i Ashtanga Yoga!
Av: Heike

Professionell och utvecklande undervisning

Med professionell handledning lär varje elev sig ashtanga yoga i sin takt, utan press och förebråelse. Stämningen är vam och Josef är en inspiration att vilja lära sig mer. Jag har aldrig fått en bättre yogautbildning än här!
Av: Mikaela

Mycket bra!

Jag tycker det är mycket bra! Ledare och personal: mycket bra! Pedagogiskt, proffsigt och kärleksfullt. Jag och min man har haft svårt med tiderna och därför inte fortsatt träningen. Lokalerna är också bra, och om- klädning/toa/dusch helt okej. Vi rekommenderar er ofta till andra som vill börja med yoga!
Av: Ann

Fantastiskt!

Asana Yoga Center är verkligen ett underbart ställe. synd att jag bor så långt bort nu (60 mil…) annars hade jag definitivt fortsatt!
Av: Elin

Härlig yogaupplevelse

Jag har tränat yoga på Asana Yoga Center i många år och jag tycker alltid att man blir varmt välkommen varje gång man kommer dit! Det passar alla åldrar och nivåer och läraren är väldigt bra på att förklara så att man förstår! Om ni inte tränat här förut så har ni missat nåt!
Av: Anonym

En inspirerande och glädjande

stund för sig själv
Mycket bra och inspirerande lärare, som lyser av kärlek och energi. Ett tillfälle att få stressa ner och reflektera över sig själv och sitt jag. Ett kontinerligt arbete ger resultat och kroppen blir mer vital och smidig. Även humöret blir bättre och man känner sig gladare och mer givmild till sin omgivning. Förbättringsområde är dock att variera kursdagarna lite, så att man lättare kan gå vidre i stegen.
Av: Anonym

Utmärkt!

Den bästa träningsform jag kan tänka mig, du behöver inte ändra på något, du ser vad gruppen behöver och individen.
Av: Anonym

Suverän instruktör

En bra och prisvärd introduktion till yoga.
Av: Anonym

En underbar upplevelse

Har gått en kurs på Asana yoga center och tyckte det var helt fantastiskt. Trots spartanska och ganska kala lokaler lyckas Josef skapa en härlig känsla av värme och glädje och man svävar hem på små moln efter varje pass. Tack!
Av: Isa

Finfint!

Inspirerande och skicklig lärare.
Av: Anonym

Bra yoga

Det har varit mycket bra. Lugnt och avslappnat med mycket bra instruktioner. Josef är en väldigt bra lärare. Och det har varit roligt, jag har fått skratta också, inte bara träna.
Av: Katarina

Mera yoga

Jag har blivit piggare och starkare och har haft roligt hela tiden. Vi ses nästa termin!
Av: Lotta

Bästa yogan i stan

Jag är mycket nöjd med er på Asana. Problemet för mig är att jag ibland arbetar på kvällstid och inte alltid hinner träna så mycket som jag skulle vilja. Tänker gå en omgång efter jul igen.
Av: Inkeri


Vi tackar för allt beröm och den värme ni delat med er av. Det är härligt att läsa om alla de positiva effekter yogan har fått på er. Tack!