Yogaterapi

Yoga är inte bara en populär träningsform utan kan även vara en avancerad form av terapi. Terapeutisk yoga handlar om att erbjuda yoga som ett hjälpmedel för kroppen att återställa balans och lyfta fram kroppens självläkande kraft.

Yogaterapi är ett individuellt och terapeutiskt utformat yogaprogram som hjälper kroppen i processen att hela sig själv och riktar sig till dig som har besvär med till exempel:

Genom att välja ut specifika yogaställningar och positioner (asanas) kan man påverka olika problem / obalanser och därigenom få positiva hälsoeffekter för att komma tillrätta med dina besvär.

Privat yoga

Jag sätter samman individanpassade yogaställningar, personlig vägledning och ger tips om enkla rörelser att arbeta med hemma.

Yoga med assistans förstärker effekten av vanliga yogaställningar (asanas), du kommer längre genom att du kan isolera specifika muskelgrupper och stretcha i ett avslappnat tillstånd.

Jag kommer framöver att kunna erbjuda terapeutisk och privat yoga genom personlig träning för en individanpassad rehabilitering.

Pris:

Första besök – 60 minuter – 700 Kr
Återbesök – 60 minuter – 650 kr

Betalning:

Betalning görs på plats och du betalar kontant. Vi tar tyvärr inte emot kontokort. Du får alltid ett personligt kvitto.

Avbokning Ombokning:

Avbokning Ombokning ska ske senast dagen innan avtalad tid.
Avbokning Ombokning samma dag som behandling debiteras med 300 kronor.
Tack för din förståelse!

Mobil:    Josef,  0730-219351
E-mail:   josef@asanayogacenter.se